Berikut adalah antara bahan aktif yang terkandung dalam Reduze..



1-IRVINGIA GABONENSIS atau MANGGA AFRIKA





Deflating your spare tire for a longer......Turn Off Your Fat 

Spare-tire fat distribution is more than an unsightly annoyance. Fat that accumulates in your belly is extremely dangerous! That’s because it promotes the release ofproinflammatory “cytokines” that seem to be involved in just about every age-related degenerative disease.

Lemak berlebihan  adalah memalukan. Lemak yang berkumpul di dalam perut adalah amat merbahaya.

 Ini kerana ia menggalakkan pembebasan "cytokines" proinflammatory yang seolah-olah terlibat dalam penyakit  dengan usia yang semakin bertambah.

Until very recently, there appeared little most people could do to significantly reduce excess abdominal fat. Fortunately, cutting-edge research has identified a potential reversible mechanism of both stubborn middle-aged weight gain and associated markers of metabolic syndrome such as high blood levels of glucose, LDL, and C-reactive protein.


Kini, amat sedikit antara kita mampu mengurangkan lebihan lemak di abdomen. Terdapat penyelidikan canggih yang mempunyai mekanisma menterbalik proses penambahan berat badan di usia pertengahan  dan sindrom metabolik seperti darah tinggi glukosa, LDL dam Protein C-Reaktif.


WHAT IS LEPTIN?


Leptin is a hormone, produced by adipocytes (fat cells), that functions to maintain a lean body composition by at least two distinct mechanisms:
First, it modulates appetite by binding to a specific area of the brain, known as the hypothalamus, where it signals satiety.1 Normally, a well-nourished state is reflected by an increase in leptin production and, in turn, the elevated serum leptin signals the hypothalamus to limit hunger. And second, leptin enhances the body’s ability to access and utilize fat stores as an energy source.2       

Leptin adalah hormon yang dihasilkan oleh adipocytes (sel lemak), ia berfungsi dalam mengekalkan komposisi badan badan tanpa lemak oleh sekurang-kurangnya dua mekanisma yang berbeza:
Pertama, ia menagawal selera makan dengan mengikat kepada kawasan tertentu otak yang dikenali sebagai Hipotalamus, di mana ia memberi isyarat kenyang.

i-isyarat kenyang menunjukkan penambahan pemgeluaran leptin, serum leptin memberi isyarat hipotalamus untuk menyekat perasaan lapar.
ii-leptin meningkatkan keupayaan badan untuk mengakses dan menggunakan lemak-lemak yang sedia ada  sebagai tenaga.


INTRODUCING  IRVINGIA GABONENSIS 

Deep in the lush, tropical jungles of Cameroon grows a fruit-bearing plant known as Irvingia gabonensis. Long part of the local culinary tradition, extracts of the fruit’s seeds are now making headlines in the scientific literature22,23 due to their uncanny ability to induce weight loss in the absence of any other lifestyle alterations. As ongoing research continues to elucidate the many mechanisms of action of this remarkable botanical, it is rapidly becoming apparent that one of Irvingia’s numerous superpowers may relate directly to its ability to combat leptin resistance by lowering circulating levels of CRP.

Hutan tropika dI Cameroon tumbuh tumbuhan buah-bearing yang dikenali sebagai gabonensis Irvingia. Dalam penyediaan  tradisi masakan tempatan, ekstrak biji buah ini menjadi  tajuk utama dalam jurnal/kajian saintifik, kerana kebolehan luar biasa mereka untuk mendorong penurunan berat badan dalam ketiadaan apa-apa perubahan gaya hidup yang lain. Sebagai penyelidikan yang berterusan terus menjelaskan mekanisme  tindakan dari tumbuhan botani ini  yang luar biasa, ia  jelas bahawa salah satu kesan  Irvingia boleh dikaitkan secara langsung kepada keupayaan untuk memerangi rintangan leptin dengan menurunkan beredar tahap CRP.


In one double-blind study, 102 otherwise-healthy overweight volunteers received either 150 mg capsules of Irvingia extract or placebo, twice daily prior to meals, for a period of 10 weeks. By the conclusion of the test period, every one of nine parameters relating to body composition and health showed statistically significant improvement in the experimental group.24
At the end of 10 weeks, the Irvingia group lost an average of 28 pounds (13.1% decrease in body weight), shed 6.7 inches from their waistline, and had reduced their total body fat by an average of 18.4%.24


Dalam satu kajian , 102 sukarelawan yang gemuk mengambil 150 kapsul mg ekstrak Irvingia, dua kali sehari sebelum makan, bagi tempoh 10 minggu. Menjelang tamatnya tempoh ujian, setiap satu daripada sembilan parameter yang berkaitan dengan komposisi badan dan kesihatan menunjukkan peningkatan statistik yang signifikan pada ahli kumpulan.
Pada akhir 10 minggu, kumpulan sukarelawan Irvingia kehilangan purata 28 pound (penurunan 13.1% dalam berat badan), turun 6,7 inci dari pinggang mereka, dan telah mengurangkan jumlah lemak badan mereka dengan purata sebanyak 18.4%.


WHAT ABOUT ADVERSE REACTION

With Irvingia boasting such a sweeping range of potent, physiological effects, one might expect some associated health risks. Well, the only acute side effect reported by the study’s test subjects was a marked decrease in appetite—presumably owing to the substantial decrease in serum CRP that enabled leptin to reach target receptors in the hypothalamus and signal satiety.


Irvingia adalah memberi kesan yang mujarab, kesan fisiologi, seseorang mungkin khuatirkan kesan ke atas kesihatan. Kesan sampingan yang dilaporkan oleh subjek ujian kajian adalah penurunan ketara dalam selera makan- kepada penurunan yang ketara dalam serum CRP yang membolehkan leptin untuk mencapai sasaran reseptor di hipotalamus dan memberi isyarat kenyang.


SUMMARY

One of the most frustrating problems middle-aged people encounter is an increase in belly fat that is resistant to most diet and exercise programs. Abdominal weight gain is not only cosmetically unsightly, but sets the stage for a host of degenerative diseases. In fact, a new study showed that even in people who are not considered overweight, excess belly fat of as little as two inches increased the risk of death in men by 17% and women by 13%.28

We now know that a phenomenon called leptin resistance plays a major role in the development of abdominal obesity. Fortunately, Dr. Oben and his researchers have identified a plant extract (Irvingia) that not only reverses leptin resistance, but also facilitates the breakdown of body fat by reducing an enzyme (glycerol-3-phosphate dehydrogenase)that enables glucose to be stored as triglyceride in adipocytes. Irvingia also increases the insulin-sensitizing hormoneadiponectin and inhibits the digestive enzyme amylase that allows ingested carbohydrates to be broken down and absorbed into one’s bloodstream.


Salah satu masalah yang paling mengecewakan kepada orang pertengahan umur adalah peningkatan dalam lemak perut yang tahan dari amalan diet dan program senaman. Perut yang besar bukan sahaja  hodoh, tetapi punca untuk pelbagai penyakit degeneratif. Malah, satu kajian baru menunjukkan bahawa walaupun dalam orang-orang yang tidak dianggap berat badan berlebihan, perut lemak berlebihan serendah dua inci meningkatkan risiko kematian di kalangan lelaki dengan 17% dan wanita sebanyak 13% 0,28

Kita kini tahu bahawa satu fenomena yang dipanggil rintangan leptin memainkan peranan utama dalam pembangunan obesiti abdomen. Penemuan Dr Oben dan penyelidik telah mengenal pasti ekstrak tumbuhan (Irvingia) yang bukan sahaja membalikkan rintangan leptin, tetapi juga memudahkan pecahan lemak badan dengan mengurangkan enzim (gliserol-3-fosfat dehidrogenase) yang membolehkan glukosa akan disimpan sebagai trigliserida dalam adipocytes. Irvingia juga meningkatkan hormoneadiponectin pemekaan insulin dan menghalang amilase enzim pencernaan yang membolehkan  karbohidrat dipecahkan dan diserap ke dalam aliran darah seseorang.





2-SVETOL


WHAT IS SVETOL?



Leveraging the research and experience of Naturex, Svetol® harnesses the beneficial essence of coffee, in a plant concentrate, and provides proven effectiveness Slimming and Beauty benefits.
Svetol® is a natural plant extract of decaffeinated green coffee rich in active components.
Obtained from unroasted coffee beans of the Robusta variety (Coffea canephora robusta Pierre), Svetol® possesses a unique composition. Its effectiveness has been clinically proven.
Svetol®'s specific composition has been studied in detail. These studies have shown the presence of accrued Chlorogenic acids.
Chlorogenic acids are present in a variety of foods consumed daily. The principle food source is coffee, as indicated in the comparative chart below:

Memanfaatkan kajian dan pengalaman Naturex, Svetol ®  intipati kopi yang bermanfaat, dalam pekat tumbuhan, dan memberikan keberkesanan yang telah terbukti buat pelangsingan dan faedah Kecantikan.

Svetol ® adalah ekstrak tumbuhan semulajadi kafein kopi hijau yang kaya dengan komponen aktif.

Mendapat dari biji kopi unroasted pelbagai robusta (Coffea canephora robusta Pierre), Svetol ® memiliki komposisi yang unik. Keberkesanannya telah terbukti secara klinikal.

Komposisi Svetol ® 's tertentu telah dikaji secara terperinci. Kajian-kajian ini telah menunjukkan kehadiran asid terakru Chlorogenic.

Asid Chlorogenic hadir dalam pelbagai makanan yang dimakan setiap hari. Sumber prinsip makanan adalah kopi, seperti yang ditunjukkan dalam carta perbandingan di bawah:



Food
 Portion size
 Total Chlorogenic acids (in mg/portion)
 Cherry
200 g
Between 94 et 520
 Apple
 200 g
 Between 10,8 et 213,4
 Kiwi
 100 g
 Between 60 et 100
 Artichoke
 100 g
 45
Egg plant
 200 g
Between 10 et 13
 Plum
 200 g
 Between 136 et 1,100
 Filtered coffee
 200 mL
 Between 524 et 730
 Instant coffee
 200 mL
 Between 288 et 858
Source:
Phenolics in food & nutraceuticals, Shahidi F and Naszk M, 2003.Biodisponibility and antioxidant effects of phenolic acids of coffee, Lafay S, 2005.


The benefits of Chlorogenic acids on our health have been demonstrated in numerous scientific studies
.
The study by Richelle et al. confirms the anti-oxidant power of Chlorogenic acids from coffee. Furthermore, it shows that the anti-oxidant power is approximately twice as superior to that of drinking chocolate. The works of Bandyopadhyay et al. and Jiang et al. equally confirm the benefits of Chlorogenic acids on our health.
Svetol® is rich in Chlorogenic acids. A dose of 400 mg of Svetol® corresponds to the equivalent of 3 to 6 cups of coffee (depending on the quality of the coffee and the method of preparation). However, Chlorogenic acids are not the only active components in Svetol®. Svetol® also contains caffeic acid, well known for its anti-oxidant power.  The studies carried out by Naturex have shown that caffeic acid possesses a strong anti-oxidant power, notably limiting the oxidation of lipids in the liver.
Svetol® is a particular and unique composition. Further more, this composition guarantees the absence of certain molecules present in coffee which the scientific world agrees has potential harmful effects on the health, especially in high consumption. It is the reason why Svetol® is guaranteed free of cafestol and kahweol and contains less caffeine than a quarter of a cup of coffee. 

Faedah asid Chlorogenic atas kesihatan kita telah ditunjukkan dalam banyak kajian saintifik.
Kajian oleh Richelle et al. mengesahkan kuasa anti-oksidan asid Chlorogenic dari kopi. Tambahan pula, ia menunjukkan bahawa kuasa anti-oksidan adalah kira-kira dua kali ganda lebih tinggi daripada yang minum coklat. Kerja-kerja Bandyopadhyay et al. dan Jiang et al. sama mengesahkan manfaat asid Chlorogenic pada kesihatan kita.

Svetol® adalah kaya dalam asid Chlorogenic. Satu dos 400 mg Svetol ® sepadan bersamaan 3 hingga 6 cawan kopi (bergantung kepada kualiti kopi dan kaedah penyediaan). Walau bagaimanapun, asid Chlorogenic tidak adalah komponen hanya aktif dalam Svetol ®. Svetol ® juga mengandungi asid caffeic, terkenal sebagai kuasa anti-oksidan. Kajian yang dijalankan oleh Naturex telah menunjukkan bahawa asid caffeic memiliki yang kuat anti-oksida kuasa, terutamanya menghadkan pengoksidaan lipid di dalam hati.

Svetol® adalah komposisi yang tertentu dan unik. Komposisi ini menjamin ketiadaan molekul tertentu yang hadir dalam kopi yang mana dunia sains bersetuju mempunyai kesan buruk ke atas kesihatan, terutamanya dalam penggunaan yang tinggi. Ia adalah sebab mengapa Svetol ® dijamin bebas daripada cafestol dan kahweol dan mengandungi kurang kafein daripada satu perempat daripada secawan kopi.



A UNIQUE COMPOSITION

Svetol® is a plant extract of decaffeinated green coffee, rich in Chlorogenic acids and source of caffeic and quinic acids.

Svetol®  adalah ekstrak tumbuhan kopi hijau kafein, kaya dalam asid Chlorogenic dan sumber asid caffeic dan quinic.

The active molecules include the following:
-Chlorogenic acids
-A specific Chlorogenic acid recognized by the scientific world for its beneficial effects on our health
-A constant and specific ratio between the different families of Chlorogenic acids guaranteeing the unique character of Svetol®


Molekul-molekul aktif termasuk yang berikut:

-Asid Chlorogenic,
-Satu tertentu asid Chlorogenic diiktiraf oleh dunia saintifik untuk kesan yang baik pada kesihatan kita,
-Satu nisbah yang tetap dan khusus antara keluarga yang berbeza asid Chlorogenic menjamin watak yang unik Svetol ®.





3-POLYPHENOLS



What is Fiit-NS®?

Fiit-NS® is a fruit and vegetable extract standardized in total polyphenols (60%),flavonoids (15%) and vitamin B3 (1,8%) for vitality and well-being.
Fiit-NS® is a safe and natural extract to boost energy with a low caffeine content (45mg/day).

Fiit-NS ® adalah ekstrak buah-buahan dan sayur-sayuran yang seragam dalam polifenol jumlah (60%), flavonoid (15%) dan vitamin B3 (1,8%) untuk tenaga dan kesejahteraan.
Fiit-NS ® adalah ekstrak yang selamat dan semulajadi untuk meningkatkan tenaga dengan kandungan kafein yang rendah (45mg/day).
Fiit-NS® Health Benefits

Fiit-NS® combines the well-known energy benefits of niacin (B3) with the power of astrong blend of polyphenols (naringincatechin gallateEGCG, ...) to help users losing weight while contributing to greater feelings of energy, vitality and well-being.

Fiit-NS ® adalah ekstrak buah-buahan dan sayur-sayuran yang seragam dalam polifenol jumlah (60%), flavonoid (15%) dan vitamin B3 (1,8%) untuk tenaga dan kesejahteraan.
Fiit-NS ® adalah ekstrak yang selamat dan semulajadi untuk meningkatkan tenaga dengan kandungan kafein yang rendah (45mg/day).
Scientific Evidence
Protocol
  • A randomized, placebo, double-blind trial
  • Dose: 0.9 g/day (0.032 oz) of Fiit-NS® for 12 weeks
  • 2 capsules of 450 mg each during breakfast and lunch
  • Total of Participants: 17 individuals


  • Age : : 30-45 years old
  • Country : France
  • Date : 2009


  • Normal caloric diet
  • Limited physical activity (<30minutes/week)
  • American Hospital of Paris

Results
The clinical study demonstrated that people taking 900mg/day of Fiit-NS® reported a higher level of Vitality (+52%), Well-being (+53%) and Global satisfaction (+67%) compared to people who took a placebo.

Keputusan
Kajian klinikal menunjukkan bahawa orang-orang yang mengambil 900mg/day Fiit-NS ® dilaporkan tahap daya hidup (52%), keadaan baik (53%) dan kepuasan Global (67%) berbanding dengan orang-orang yang mengambil plasebo.
The clinical trial also permitted to establish that people who took Fiit-NS® daily for 3 months lost an average 6.1 kg while the average weight loss in the placebo group was only 2.1 kg (p<0.001 between the 2 groups).

Percubaan klinikal juga menunjukkan orang-orang yang mengambil Fiit-NS ® sehari untuk 3 bulan hilang purata 6.1 kg manakala berat badan purata dalam kumpulan plasebo adalah hanya 2.1 kg (p <0.001 antara 2 kumpulan).






Categories: